Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

tirsdag den 30. august 2011

Tak søde Gert og Gitte

Jeg var så heldig at være inviteret med til koncert her i aften i Herning... George Michael (synes stadig det ser mærkeligt ud at han skriver det med noget der ligner et Æ)

Og det var fedt. Dog måtte vi først igennem Kolding, som var helt lukket på grund af lukket motorvej, en bil som blev træt og varm, tilbage og bytte bil, afsted igen denne gang i retning mod Esbjerg... Bare væk fra Kolding og mod Herning (- og hvor helvede ligger egentligt Herning), over Give... Endelig fremme, finde lidt mad, de først 2 cafeer lukkede kl 17.30 (så er man i Jylland) og tilsidst tilbage til Boxen. Kl 20.20 gik han på og især første sæt var vildt godt, 2. sæt blev lidt for stille, men men en god afslutning med 3. gange ekstranumre, dog lidt laaaaaang primadonna nykker inden han kom på igen!
Men alt i alt fedt!
Og så ellers hjem ad, vi havde frygtet en laaaaaang køpause på vej ud, men det gik forrygende.
Nu vil jeg i seng.

Tak G&G!!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar