Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

mandag den 18. april 2011

Lidt træt.... Nej meget træt ;)

I dag har vi haft besøg, - Calle, Naja og jeg holder fri, Christian arbejder. I dag har fik vi besøg af bedstevennen Oskar Emil og hans mor + hendes søde kæreste. Men ud over dem hentede vi lige 2 søde ekstra børn i børnehaven og havde "fest" i haven med hotdogs, cupcakes og leg.
Alle drengene var glade og legede lidt på kryds og tværs, mens Naja prøvede at styre dem med hård hånd...

Men nu er klokken så blevet 22 og eval jeg træt. I morgen står den på lidt besøg fra nabopigen, mens onsdag kommer min skønne veninde og hendes fantastiske børn på besøg, og det glæder vi os alle til!Kærligst Julie

2 kommentarer:

  1. åhh ja.. jeg er også træt meget træt.. at underholde børn er hårdt... jeg har så haft en 7årig to 5årige en på 22mdr også emme på 2,5... de to små damer har skreget og skeldt ud i perioder både på hinannen og drengende... sjovetst var de da de uheldigvis havde ens sutter og de begge sad og skreg MIIIIN sut af den anden... den 7 årige speed snakker bare og forventer svaar på alt.. lige fra om oldefar blev begravet med armbåndsur og om har planer om at finde anet arbejde når nu han skal køre så langt.

    SvarSlet
  2. Vi glæder os hele vildt. Jeg har lige vist ungerne cup cakes, det gjorde ungerne helt vilde. Kage og wii, perfekt.w

    SvarSlet