Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

onsdag den 20. april 2011

Cupcakes cupcakes og flere cupcakes

I dag skulle vi have haft besøg af Kristina og hendes skønne børn. Så vi har haft gang i ovnen... I dag var det "Death by chocolate" med smørcreme enten med chokolade eller vanilie. Opskriften kan findes her.
Desværre blev Kris syg - øv øv øv - så vi måtte udskyde til en anden dag i påsken.
Kagerne skulle jo ikke gå til spilde, så der var nogle børn og voksne som fik nogle i både "Delfinen" og i Børnehuset Juelsgade.
Nu glæder vi os til at Christian også har ferie fra i morgen.

Lidt kreativt er det også blevet til...

En lille mobiltaske til en veninde, denne gang med garn fra Søsterne Grene... Billige billig garn i smukke farver.
Og så har jeg lavet en "Pelerine med hætte i perlestrik" færdig, opskriften er fra denne bog, og jeg var i kælderen og fandt noget garn jeg var heldig at finde meget meget billigt for længe siden. Det er fra Geilsk og desværre udgået.
- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Jeg er mere interesseret i hvordan du får glasuren til at ligge så pænt! Kan du mon overtales til at lave en vejledning? Måske få nogen til at optage en video? Det ser virkelig godt ud :)

  SvarSlet
 2. hej Stine,

  Det kan du tro, det er et spørgsmål om at smørcremen er tyk nok, men ikke for tyk... ;) så bruger jeg en tyl i str. 13 købt hos kagebutikken.dk

  Men næste gang jeg laver cupcakes skal jeg nok huske at tage billeder eller lave en film ;) det er bare et spørgsmål om at der er nogle hjemme til at holde kameraet.

  vh Julie

  SvarSlet
 3. Det vil jeg glæde mig til! Især med en video, men billeder af processen kan nok også guide mig lidt i den rigtige retning :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle super flotte kager! Chokolade-døden er en sikker vinder :)

  SvarSlet
 5. De ser bare lækre ud de kager

  SvarSlet