Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

søndag den 6. marts 2011

Der bliver tænkt store tanker!

I går lørdag, blev der tænkt store tanker hos os.... Det kom noget bag på mig hvad det er Calle tænker over.

I går morges var det et af de store spørgsmål her i livet "Men mor hvordan er det lige at babyen egentligt kommer ud af maven....?"


Senere kørte vi forbi Havnen i Odense, her er et fedt område til at spille bold og cykle med mere... "og så kan man bare lige cykle ned i vandet!" "men det er ikke så smart for hvis ikke man kan svømme så kan man drukne!" svare jeg! "Mor jeg vil ALDRIG ned til havnen igen, lov mig vi aldrig skal derned igen!" sagde han med tåre i øjnene.
Uha jeg skal passe på hvad jeg siger!
Jeg er blevet færdig med mit forsøg på "strikkepinde" taske til nogle af mine knitpro pinde...Og så hæklede jeg også lige en holder til mine hæklepinde.
Nu vil jeg se om ikke jeg kan få gjort nogle af mine andre både hækle og strikke projekter færdige.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. ifølge Mads, så skære man hul i maven, med mindre man føder hjemme, forde så er de nødt til og komme ud af tissekonen.(sagt med en gud hvor primitivt tonefald)).. for det er kun på sygehuset.

    SvarSlet
  2. Nej hvor er den sød den holder til hæklenåle... den må jeg vist prøve at efterligne :0)

    SvarSlet