Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

tirsdag den 22. februar 2011

Marked og jordbær

I dag var der lokalt tingeltangel marked og grønt marked. Calle forelskede sig i nogle kæmpe store jordbær, og de så også flotte ud... Men "dem vi kan købe ved sommerhuset smager altså meget bedre!" og ja de var ikke så søde, men de smagte nu ganske fint især med chokolade is til.Da boderne var pakket væk kom der en vejvaskebil som ikke bare spulede vejen, men også fjernede alt det affald som var blevet efterladt! Havde det været hjemme der var efterladt så meget skidt, var der nok ikke givet tilladelse til at holde marked igen!

I dag har vi igen nydt det dejligt vejr, det har blæst ret meget, så det har ikke føltes som de 28 grader den ellers sneg sig op på.

I morgen skulle det også blive en varm dag, forhåbenligt uden for meget blæst ;)
Vi må indrømme at vi lige nu ikke savner kulden hjemme særligt meget!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar