Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

torsdag den 20. januar 2011

Muffins og lidt nørkle hygge.

I aften var jeg til nørkle hygge hos en skøn veninde, desværre var der kommet et par afbud, men det betød jo bare ekstra "kaffe" til os 3 andre ;) Det er altid så dejligt at blive inspireret til at komme i gang med noget nyt, og nu VIL jeg i gang med at hækle. Så bring it on MamaT :)

I morgen eftermiddag skal puljen i vores gruppe af Bezzerwizzer turneringen på arbejdet afgøres, - desværre er mit holds rolle nok udspillet, - men på trods af det, så skal vi jo alligevel spille kampene færdige. - og det var jo så en god anledning til at få testet de muffins, som Calle mener han skal have med i børnehaven til hans fødselsdag.

Kærligst Julie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar