Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

lørdag den 15. januar 2011

Mine søde dejlige børn.

Der kan umuligt være noget bedre her i livet end at høre sine børn fortælle hinanden hvor meget de elsker hinanden. "Miiiiiiiiiiin Calle, kom ligge her på min pude!" og til det svare Calle "jeg elsker også dig Naja, du er så søøøøød!"
Så smelter man jo som mor.


Lige nu er vi i gang med at få det hele omkring de kommende fødselsdage til at gå op, - det er lidt svært når man har en meget stor familie og et meget lille hus. Men det skal nok gå. Vi klemmer os lidt sammen og så går det så fint. Mest af alt bekymrer det mig lidt at Calle forventer at jeg laver en Monstertruck kage. Men mon ikke jeg løser det også :)

Så bliver det lidt lettere med Naja for hun forventer ikke så meget endnu, så hun får en "dukke kage".Jeg er lige blevet færdig med en fantastisk vendekjole i Kauni garn. Den er simpelthen blevet så smuk, og jeg glæder mig til at jeg kan lokke Naja i den.


2 kommentarer:

 1. hold op hvor er den fin
  Knus Katja

  SvarSlet
 2. Tak katja,

  Jeg glæder mig også til at hun en dag gider at have den på.... lige nu er det kun Calle som jeg har kunnet lokke i den... men det kostede også mange mange mange slikkelasser! - og at der IKKE måtte tages billeder!

  knus

  SvarSlet