Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

fredag den 16. marts 2012

And she is back....!

Hold da op det blev en lang pause fra at blogge. Men nu er jeg ved at komme tilbage i form igen...!
I mellemtiden er jeg kommet igang med at træne igen, og har faktisk fundet ud af at det spinning godt kan være sjovt.

Jeg lev jo så ikke fyret, hvilket jeg er rigtig glad for, men jeg er ked af at skulle sige farvel til 5 dygtige kollegaer. Desværre er det ikke helt ovre endnu, for vi har stadig en overflytnings omgang, så det kan være det bliver til flere farveller... men trods alt har dem som bliver overflyttet stadigt et job.


På den kreative side er blevet til lidt...

en Hello Kitty kage til Najas fødselsdag i Børnehaven


Lidt fodboldkager til Calles fødselsdag i Børnehaven.
Lidt cupcakes til fælles fødselsdag med familien.

og så fik jeg endelig strikket en kjole færdig til Naja... hun har selv valgt lommerne og hvor de skulle sidde.... så kan jeg bare lære ikke at vise den til hende før den er HELT færdig...!!!! Desværre er den for stor, så den må vente på hende til næste vinter.
Desuden har Calle fået lov til at starte i skole til sommer, han er fra jan 07, så kunne godt vente til august 2013, men vi og BH vurderede at det ville være bedst for ham at komme afsted allerede til sommer... Så vi har været så heldige at få plads til ham på Risingskolen, som vi godt nok ikke høre til, men som vi meget gerne ville have ham på, fordi alle vennerne skal gå der, og fordi det er en Scienceskole, som er lige noget for ham.

Det var alt for nu, men jeg lader der ikke gå så lang tid igen, før jeg er på pinden igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar