Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

torsdag den 16. juni 2011

Jamen det gik da meget godt :)

Dagen i dag startede ellers sådan lidt op ad bakke...!

Men jeg må vist hellere starte i går aftes... jeg siger til Christian "I morgen SKAL vi køre hjemmefra senest kl 7.15, for jeg vil være i meget god tid når på skolen inden jeg skal have eksamen!" "Fint fint!"
Jeg går tidligt i seng, er træt og vil bare gerne være frisk til i dag!

Men men men... så er det ellers at tingene begynder at gå galt fra vækkeuret ringer......
Naja er træt og bliver sur... Naja vil ikke spise sin morgenmad... Naja vil ikke have tøj på.. Naja vil på ingen måde have tøj på... Naja vil kun af sted i det nye undertøj "Se jeg skal i Børnehaven i dag, for jeg har ikke body på!" (nu er 2 1/2 og går i vuggestue og havde i dag underbukser og undertrøje på).... Naja taget tøjet af igen, for hun VIL ikke have den kjole på..... Naja ender grædende med at ombestemme sig og får en pink "hel-dragt" på og gule strømper på! Calle bliver sur fordi han ikke må se Nørd, Calle bliver sur over at han havde strømper på, Calle blev sur over at jeg havde låst bilen på... Calle blev sur over at vi kørte den "forkerte vej" ned til Børnehaven/Vuggestuen...

Behøver jeg at sige at vi først forlod matriklen kl 7.35!!!!!

Da jeg så kom ud på skolen, henter jeg min Censor på kontoret, som sidder med sin plastikbox med sin morgenmad :) og så gik tingene stille og roligt.
Det endte med en meget positiv eksamens dag, mine 2 specialklasse elever klarede det rigtigt godt 2 x 10, og resten af eleverne fra 9 klassen klarede det også rigtigt fint. Alt i alt lidt 12 taller, lidt 7 taller og lidt 4 taller. Så nu håber jeg bare at det går lige så godt i morgen, eller hellere bedre for jeg vil gerne slippe for en morgen som denne!   ;)

1 kommentar:

  1. det lyder som her tiltide.. særligt de dage hvor vi bare skal være i bh til kl 9.... men nu sover de næsten og er jo meget søde... nogle dage :)

    SvarSlet