Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

lørdag den 9. april 2011

Poncho, måske også til mig...!

Karen Klarbæk skrev om en Poncho hun havde fundet på en anden blog, og selvom jeg egentligt ikke lige tænkte jeg skulle i gang med det samme, så fik jeg alligevel lyst til at kaste mig over den...! 
Jeg gik i kælderen og fandt noget garn, havde dog kun noget som er meget tyndere, så jeg har måtte lave noget om på opskriften, og jeg er stadig i tvivl om hvordan den mon bliver.
Jeg har valgt at strikke den i det lækreste bomuldsgarn  "lima" fra strik.dk som jeg købte på kreamessen i Middelfart, - desværre havde jeg kun købt i 2 farver, så jeg bruger også noget 3 trådet bomuld/uld fra Geilsk. Det kan være jeg bliver nød til at bestille noget mere Lima garn, og så starte om igen.

Billeder kommer i morgen, men det går fremad!

Men nu er det godnat herfra. Sov godt.

Kærligst Julie

2 kommentarer:

  1. Min mor har udregnet ponchoen i Kauni, som du kan se tykkelsen på i Tante Grøn.
    Du kan fint få en kopi af tallene, indtil det blvier en rigtig opskrift.

    Karen

    SvarSlet
  2. Det kunne være super, - tak Karen.

    SvarSlet