Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

søndag den 19. december 2010

Jeg når slet ikke alt hvad jeg synes jeg skal.

Uha tiden flyver af sted. - og jeg synes slet slet ikke jeg når alt hvad jeg gerne vil.
 Men nu er julefrokosten på arbejdet overstået, og vi (i fest udvalget) mangler bare at få ryddet op i morgen... det er rigtigt fint at den tjans er overstået.

Jeg har fået strikket nogle julegaver, - en så fed at jeg blev nød til at tage den i brug selv.... (hov), så nu har jeg travlt med at nå at strikke en ny!

Forleden kom jeg til at bestille noget mere garn... for jeg har jo næsten intet... (jeg undskylder Ingeborg for at jeg nogensinde har sagt at du havde for meget garn!) og sikke dog en skøn oplevelse at få den kasse ind ad døren!


I det lille hus på Mosegårdsvej nyder vi at Naja taler hele tiden.... men nogle gange kan man godt blive lidt træt i hovedet af hendes nyeste sætning....! "Neeeeej, Naja gider IKKE!" - og det blive så sagt ved hver en mulighed hun har. Jeg hørte den blandt andet mange gange i går aftes da hun skulle puttet! "Neeeej Moar, - Naja gider IKKE nu!" Hun er også meget optaget af at ringe på Skype til blandt andet Morfar og de skøre fætre i Nivå.
Jeg bliver gang på gang overrasket over hvor hurtigt udviklingen går, og vi prøve at tage så meget video som muligt af hende.

Calle er bare sød, han griner med Naja og nyder at lege med hende. Han bygger flyvemaskiner til hende i Lego, og han smiler bare sødt når hun ødelægger den igen med det samme.
Men mest af alt bruger han tid på at se Nørd på nettet, - det betyder at der er kommet nogle nye udtryk ind i vores liv, - "Moar, vidste du godt at Rapsolie ikke kan brænde når det er koldt!" "Moar i morgen skal vi lave en stor katapult ude i haven, og så skal vi skyde med chokoladeknapper!"I onsdags havde vi besøg af Julius, - den omrejsende nisse fra børnehaven... Calle brugte mest tid på at Julius skulle spille på Iphone og se Nørd (det hedder altså IKKE Store Nørd!). Det var kun lidt stressende at have ham på besøg.

Nu vil jeg se om ikke der kan blive tid til at komme ned på Flakhaven og opleve julemarkedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar