Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

tirsdag den 25. oktober 2011

Jeg elsker mine børn, men......

hold op jeg savner mine veninder. Savner at kunne lave noget bare sådan en tilfældig tirsdag aften...!

Jeg synes bare det hele går op i børn og arbejde lige nu. - det lyder måske ikke så positivt, og det er jo ikke sådan det skal lyde - jeg synes mine unger er fantastiske, og jeg er vild med mit arbejde. Men jeg synes bare min hverdag er sådan lidt med at løbe hurtigt. Vi skal være ude af døren kl 7.35 senest, og så henter jeg ungerne senest kl 15.30, når vi kommer hjem står den på madlavning, spise, hygge lidt med ungerne, nattøj, putte børn (og den som ikke putter, rydder op efter maden), madpakker og så hen ad kl. 20.30 er det enten tid til at dumpe ned i sofaen, mens jeg lige får overblik over hvad jeg skal undervise i dagen efter....!

Desuden er der selvfølgelig Calles håndboldtræning fredage og fodboldtræning lørdage... lege aftaler osv osv osv...
I de kommende uger er der så også lige dage med skolehjemsamtager osv...

Godt der kun er 2 måneder til jul! :)2 kommentarer:

 1. Ja sådan har jeg det også ofte - tænker at da jeg fik mit første barn i 2003 satte jeg lige livet op i sjette gear! Alt går bare så ufattelig stærkt (og en hel del op i praktiske gøremål). Jeg minder mig dog ofte om at jeg trods alt skal nyde det for en dag er ræset med ungerne pludselig ovre - og så er jeg ret sikker på at der vil være dage hvor jeg vil savne livet som det er nu:-)

  Super blog du har:-)

  SvarSlet
 2. Hvor vildt... 6 børn, respekt. :)

  tak for inspirationen.
  vh Julie

  SvarSlet