Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.all rights reserved (c)

søndag den 30. januar 2011

Fødselsdags hygge.

I denne weekend havde vi besøg fra København, "de skøre fætre" og en kusine med deres forældre kom for at fejre Calle og Najas fødselsdag (Naja har fødselsdag om 2 uger). Det var som altid meget meget hyggeligt, - og helt utroligt at opleve hvordan de 7 børn (i denne omgang var der kun 7) i alderen fra næsten 2 (Naja) til 13 år (Lukas), som i den grad er glade for at være sammen, og der er slet ingen konflikter, på trods af at vores lille hus ikke giver de store muligheder for plads.

Vi fik nydt kage for både Naja og Calle. Calle havde selv valgt at han ville have en monstertruck kage, og til min store overraskelse ville han ikke have tredimensionel kage, men blot en "banekage" med nogle biler på...  - det gjorde jo klart opgaven lettere ;)


Naja fik en Prinsesse kage, og den var hun slet godt tilfreds med. 
 Calle fik blandt andet en fed fed kælk, - heldigvis havde han prøvet sine fætres sidst vi var i København, så han vidste hvad og hvor fed den var, - så det gjorde ikke helt så meget som det kunne have gjort at der ikke var nok sne til at kælke.

- og så var "Strømpefeen" Ingeborg jo også med, - og jubiii der faldt nye strømper af til os alle 4. Christian og Calle har fået ens, og her er Najas og mine. I dag har vi nydt søndagen med wii, håndbold og leg. Calle har nu fundet ud af at bruge tastaturet til andet end at spille, og kunne i dag fremvise at han kunne skrive sit eget navn, Najas, mit og med hjælp også Christian. Sejt! Men som han sagde, - nu er jeg jo også blevet 4 år mor!

Da jeg spurgte ham om hvad havde været det bedste ved denne weekend (her forventede jeg måske han ville sige at han havde fået nogle flere fødselsdagsgaver), svarede han at Lukas, Peter, Mikkel, Pelle og Pippi havde været her. Ja så bliver det vist ikke bedre.


Kærligst Julie

3 kommentarer:

  1. Åh Julie, hvor er du blev kæmpe sej til det kage halløj. Og uh, det er alt alt for længe siden jeg har set jer, glæder mig til næsten weekend.

    SvarSlet
  2. Årh de ser gode ud, de kager der! Hvor er Calle da bare blevet stor, jeg ser jer sgu for lidt...

    SvarSlet
  3. Kristina, - jeg glæder mig også rigtigt rigtigt meget. - og ja vi ses alt for sjældent og det gælder også for dig Kat. Vi får jo heldigvis en hel lørdag sammen den 12 ;)

    SvarSlet