Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.



all rights reserved (c)

søndag den 26. juni 2011

Endelig sommerferie!!!

Uha det har jeg glædet mig til og trængt til!!! Dog skal jeg forberede en helt del inden næste skoleår, men åhhhh jeg skal også slappe af.

Min poncho er blevet færdig og jeg er rigtig glad for den - men billede kvaliteten er ikke god!








Og en lille vest ting til Naja er det også blevet til





Nu skal jeg i gang med mit store bageprojekt så der ikke mangler noget på lørdag når jeg holder min 40 års fødselsdag! Kryds for godt vejr!



- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 17. juni 2011

Lige et par billeder mere af Mollie



Jeg synes ikke at billederne af Naja og Mollie viser Mollie, så her kommer lige et par billeder af hende alene.

Nyt familiemedlem.

I dag har vi fået et nyt familiemedlem, for i dag er Mollie flyttet ind.

Naja blev så glad og sagde med det samme "se Calle... Miiiiin lillesøster!"

Mollie kommer fra København, fra Wenche og hold da op hvor er hun bare fiiiin.




Hun skal nok falde godt til her i huset.

tak Wenche.


torsdag den 16. juni 2011

Jamen det gik da meget godt :)

Dagen i dag startede ellers sådan lidt op ad bakke...!

Men jeg må vist hellere starte i går aftes... jeg siger til Christian "I morgen SKAL vi køre hjemmefra senest kl 7.15, for jeg vil være i meget god tid når på skolen inden jeg skal have eksamen!" "Fint fint!"
Jeg går tidligt i seng, er træt og vil bare gerne være frisk til i dag!

Men men men... så er det ellers at tingene begynder at gå galt fra vækkeuret ringer......
Naja er træt og bliver sur... Naja vil ikke spise sin morgenmad... Naja vil ikke have tøj på.. Naja vil på ingen måde have tøj på... Naja vil kun af sted i det nye undertøj "Se jeg skal i Børnehaven i dag, for jeg har ikke body på!" (nu er 2 1/2 og går i vuggestue og havde i dag underbukser og undertrøje på).... Naja taget tøjet af igen, for hun VIL ikke have den kjole på..... Naja ender grædende med at ombestemme sig og får en pink "hel-dragt" på og gule strømper på! Calle bliver sur fordi han ikke må se Nørd, Calle bliver sur over at han havde strømper på, Calle blev sur over at jeg havde låst bilen på... Calle blev sur over at vi kørte den "forkerte vej" ned til Børnehaven/Vuggestuen...

Behøver jeg at sige at vi først forlod matriklen kl 7.35!!!!!

Da jeg så kom ud på skolen, henter jeg min Censor på kontoret, som sidder med sin plastikbox med sin morgenmad :) og så gik tingene stille og roligt.
Det endte med en meget positiv eksamens dag, mine 2 specialklasse elever klarede det rigtigt godt 2 x 10, og resten af eleverne fra 9 klassen klarede det også rigtigt fint. Alt i alt lidt 12 taller, lidt 7 taller og lidt 4 taller. Så nu håber jeg bare at det går lige så godt i morgen, eller hellere bedre for jeg vil gerne slippe for en morgen som denne!   ;)

tirsdag den 14. juni 2011

Hvor bliver tiden dog af?

Jeg forstår det ikke... Jeg når ingenting og alligevel føler jeg at jeg har travlt hele tiden. Jeg siger ja til ting jeg gider og prøver at lade være med at sige ja til ting som jeg ikke rigtigt orker! Men alligevel har jeg bare ikke tid nok! Pinsen har været skøn, besøg af barndomsveninde med afkom og senere mand. Vildt hyggelig måde at bruge lørdag på, senere hygge i Desert klubben! Super skønt. Søndag et par timer på Kertemindehavn og hygge lidt med min svigerinde og ene nevø, den ældste var på havet (optimistjolle) og den mellemste til fodboldstævne i Kalundborg. Igen utroligt hyggeligt. Eftermiddagen og aftenen blev brugt med min søster og hendes familie. I dag har ungerne og jeg været alene hjemme, Chr er til koncert. Dejligt men damn man får også løbet noget rundt med en på 4.5 og en på 2.5!
I morgen står den på arbejde, forberedelse til eksamen, teammøde om aftenen. Onsdag laaaang dag på job, samt nok lift eksamens hjælp til min niece! Torsdag+fredag har jeg min 9. klasse til eksamen, og på et eller andet tidspunkt inden torsdag ville jeg også gerne lige til Kbh og mødes med min veninde som til daglig bor i Holland, men lige er et smut hjemme med hendes 1 måned gamle dreng!!!! Hvornår det skal lykkedes ved jeg ikke!

Det er vist godt jeg snart har ferie!


- Posted using BlogPress from my iPhone