Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.



all rights reserved (c)

lørdag den 28. maj 2011

Snart færdig.

Nu er der ikke længe igen før jeg kan kalde min hæklede poncho færdig. Det er fedt. Jeg er også startet på en til Naja, for nu vil hun selvfølgelig gerne have en ;)




I aften skal jeg til tøsefest hos en veninde, vi skal alle klædes ud som Superhelte! Billede kommer senere! Det blev en hjemme opfundet superhelt, og jeg mangler stadig et navn!!!




Jeg skal også have en paryk på....






Jeps... Sådan må det blive ;)



- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 22. maj 2011

Søndag i nattøj.

Så bliver det ikke meget bedre... Vi har tullet rundt, vi hygget, vi har spillet wiii, leget set film, drengene har set formel 1, pigerne har sovet middagslur.... ;)

Jeg er startet på en poncho til mig selv, i det lækreste garn fra Rasmilla, hendes yndlingsgarn 1 - lammeuld og bomuld.




Og så fik jeg lige bagt grundkagen til at forsøge på de herrens popcakes igen! Opskriften er fra aftenshowet. Så i aften (hvis ikke jeg skal putte) vil jeg lege ;)

Og så gik den søndag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 16. maj 2011

Jeg undrer mig....!

I dag har jeg stået i flere omgange (som en anden sigøjner mor) stået foran Bilka i Odense, sammen med mine specialklassedrenge, 5 ADHD drenge i alderen fra 9-11 år. Vi skulle sælge Lillebror lodsedler. Det vildt smarte ved det koncept er at ud af den 20 som det koster at købe en lodseddel, går 11,50 til børnehjælpsdagen og 8,50 til klassen (i vores tilfælde er det som tilskud til en lejrskole næste skoleår).

Godt det var forhistorien... her kommer så min oplevelse...

Vi havde selvfølgelig snakket med drengene om at man skal være høflig også selvom nogle ikke har lyst til at købe. Huske at sige tak for hjælpen og støtten til dem som gerne vil købe osv.
Mange var søde at købe eller i det mindste at svare pænt "nej tak", når de blev spurgt.... MEN rigtigt mange i alle aldre var direkte modbydelige. Enten blev der vrisset, sagt surt NEJ! eller bare sagt ingenting, som om drengene var luft. Nogle tog nærmest tilløb og satte ekstra fart bag indkøbsvognen for ikke at skulle sige noget!
et par af drengene blev konsekvent ved med at sige "Ha en fortsat god dag!" Især til de sure ;)  

og så tænker jeg, - hvorfor er det lige at vi har så travlt, hvorfor ikke bare sige pænt "nej tak!" eller spytte den 20'er i kassen og glæde nogle drenge eller piger. 20 kr er jo ikke mere end en halv liter Cola,  eller en magnum is...(eller koster den egentligt ikke mere???)

Nå men vi fik dog solgt meget, vi har nu kun 72 tilbage af de 300 vi startede med...

så Bilka, - vi kommer igen i morgen :) Be nice!

søndag den 15. maj 2011

Som mor så datter ;)

Jeg kan vist ikke komme uden om det, men Naja ser vist lidt hvad jeg gør ;)





Tæppe, fjernsyn/computer og hæklepinde ;)




Og så har hun også lige bagt nogle cupcakes.


God weekend


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 10. maj 2011

Sommerhat!

I dag stod der med store bogstaver i vuggestuen, at nu var det tid til sommerhatte igen! -og jeg er bare så dårlig til at finde en som jeg synes er pæn og som NAJA også synes er fiiiiin!


Så nu må jeg i gang med at lede!


- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 8. maj 2011

Mors dag..... Hmmmmm

Morsdag, det er ikke noget som bliver fejret her i huset.... Eller det er i hvert fald ikke noget Chr synes skal fejres.....

- men så er det jo godt at jeg har været hos en af mine dejlige storebrødre i denne weekend ;) for ikke nok med at han selvfølgelig havde købt en bog og Chokolade til hans kone, så havde han lige købt noget chokolade til mig også (og her taler vi ikke bare om en gang merci fra Netto, men Peter Beier Chokolade!), men nej han stoppede ikke der, vores mor som kom og spiste med i går aftes fik lige en stor plante til haven og da hans svigermor kom i dag, ja så var der også en kæmpe plante til hende.
Så man må sige at han forstår at smiger kvinderne ;) Min søde Svigerinde havde også lige købt et "strøglas" (???? Jeg ved ikke lige hvad den hedder) til at putte farvet sukker i til når jeg laver kager ;) den fik hun lige pakket ind med skilt på fra mine unger.

Ellers er dagen blevet brugt på at holde Calle ved selskab på toiletter... Det er ikke sjovt at have dårlig mave, heldigvis klarede han hjemturen uden uheld.

Glædelig Morsdag til alle jer andre også. Om lidt vil jeg sætte mig og nyde min chokolade uden at dele med Chr ;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Odense,Danmark

Øv ikke igen!


Så skete det igen! Jeg skulle liiiiige putte ungerne her hos min bror, og pludselig vågner man igen - men så er der helt stille i huset og klokken er blevet 00.34.... Ups her havde jeg set frem til at hygge med min bror og svigerinde, og så faldt jeg #%~#%**!!!!! i søvn og havde glemt at sige "kom og hent mig!"


I dag har stået i familiens hyggetegn, med fåreklipperi i Nivå






Og senere til fødselsdag hos min kære onkel i Tårbæk. Og selvom han lige nu bor i "baghuset" = kun i 2 række og ikke som han plejer i første med egen badebro, så er der nu alligevel skønt skønt skønt!

I morgen går turen hjemad igen.
Men først tage vi lige lidt ud og kører i tog, ellers bliver Calle skuffet! Så en tur til Helsingborg og købe is skal der vist til!

Location:Åtoften,Nivå,Danmark

fredag den 6. maj 2011

Og så blev der ellers lavet cupcakes.....

I går blev de bagt, i dag blev de pyntet - i alt var der lige under 350. Så med lidt held bliver de solgt så klassen kan få et tilskud til deres lejrskole næste år!
Drengene (en specialklasse med 6 drenge med ADHD) havde lavet det meste af pynten og de har også pyntet dem efter smørcremen var kommet på!



























- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 5. maj 2011

Nu går dagen på held....

og jeg vil lige nå at sige godnat og sov godt til alle, men især til alle dem som skal på Pakhus 16 i weekenden. Jeg glæder mig til at komme et hurtigt smut forbi, og er meget ked af at alt falder oven i hinanden i denne weekend.

så i morgen vil jeg tage på job, pynte 350 cupcakes til salg på skolens årlige løbe/hygge ræs, så vi kan tjene nogle penge til lejrskolen næste år. Derefter vil jeg skynde mig til Pakhus 16,  ræse hjem og pakke noget tøj, tage på skolen, derefter over til veninde og hente mine unger, for at køre til Nivå.... og med lidt held så husker jeg det hele ;)

god weekend til alle når I når der til.

Krammer med håbet om dejligt vejr og mange på havnen.

kvinde aften.... hurra.

I går var jeg til "kvinde aften" og det var helt vildt fedt.

Først gik jeg ud og spise dejlig mad med nogle fantastiske veninder og bagefter var vi til Kvinde aften i Kulturmaskinen i Odense. Sikke en aften, vi fik snakket og i den grad grinet.

Der var et foredrag af Maren Uthaug og hende Syv sætninger der redder dit (familie)liv,  hvis ikke du kender hendes blog så skal du klart læse med her. Jeg tror helt klart at den sætning som gik lige ind hos mig var "SisyFUCKINGfos" "I love it, just loooooove it" Den kommer helt klart til at være en del af mit ordforråd nu ;)
Desværre var der afbud fra Annamette Fuhrmann, men Maren kørte lige en omgang om sexlivet også, og også det gjorde hun rigtigt godt.
Så alt i alt en skøn skøn aften.

tak for i går.

tirsdag den 3. maj 2011

Av av av....

I fredags var jeg ude og spille Volleyball med mit arbejde, og det var sjovt,  - rigtigt sjovt. Men for hulan da jeg har haft ondt siden... først var det bar ømhed fordi min krop... men nu er mit knæ helt tosset. Jeg går som en gammel dame på 87 og kan ikke cykle eller køre bil.

Og lige netop i denne uge har Chr aftenvagt, så det er mig som skal hente ungerne og tage Calle (og have Naja med) til fodbold for første gang...! av av av. Men mon ikke det går alligevel.