Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.



all rights reserved (c)

fredag den 29. april 2011

Pyha, - så er det næste weekend...

Jeg synes det har været lidt op ad bakke i denne uge, - jeg har bare fået sagt de forkerte ting og misforstået. Men jeg vælger at tro på at NU er det ovre, der er faldet ro på igen og nu er det bare at se fremad. I denne forbindelse måtte jeg gøre mig et forkæl mig selv køb ;) det blev til de mest fantastiske bukser fra Danefæ, som jeg allerede ved jeg kommer til at leve i hele sommeren. Dejligt når impuls "jeg trænger til forkælelses" køb rammer plet :)


Vi havde en skøn påske som blev afsluttet med "kaffeklubben" med afkom på besøg, og det var så hyggeligt, vi var sammen i mange mange timer, og det kan vel tælles på 1 hånd det antal, mindre konflikter, der var i mellem de 11 børn i alderen fra ca 12 og helt ned til 1 år som var med.
Vi siger det hver gang vi er sammen, - "vi ses for sjældent". Men selv om det så måske ikke er så ofte vi ses, som vi alle kunne have lyst til, så giver det jo en kæmpe energi boost hver gang vi er sammen. Det er bare så befriende at kunne være bare MIG, og sige lige hvad jeg tænker (og her bliver jeg ikke misforstået...!).


Jeg er kommet i gang med at hækle nogle af de fine vimpler som Karen Klarbæk har lavet, og jeg håber de kommer til at pynte i haven til min snart opkommende runde fødselsdag. Billeder kommer i morgen. :)

søndag den 24. april 2011

Taske af Japanske bånd

Her er min udgave af Gittea 's taske kid.

Der er helt klart nogle sy fejl, men det er jo en del af hjemmelavet konceptet, når man er en glad amatør som mig :)

Jeg har lavet for af lilla fløjl og 2 lommer med grønne prikke og lilla/hvid. Jeg synes det spiller fint.







- Posted using BlogPress from my iPhone

Tanker...

Jeg sidder her, der er helt stille i huset, - jeg er jo alene hjemme, og nyder det. Men glæder mig også til de kommer hjem i morgen. Savner dem, men nyder at have noget tid for mig selv, - helt selv!

Det giver ro til mange ting, nogle til skolen andre til ren fornøjelse for mig ;)

Jeg har blandt andet fået min symaskine op fra kælderen, og den virkede endda ;) Så jeg har fået lavet den taske som jeg havde købt et "kid" til da jeg var på håndarbejdsmesse i Middelfart for snart længe siden. Den er ikke blevet helt som GitteA 's men jeg er godt tilfreds... Der er et par sy fejl, - men det er jo en del af charmen. Billede må vente til når solen kigger frem igen ;)
Jeg har selvfølgelig også stikket lidt og hæklet, fået dejlig mad hos gode venner og nydt det fantastiske vejr.


På mandag håber vi at få besøg at søde Kristina og hendes skønne børn, inden det igen står på hverdagen... og tilbage til skolen hvor jeg måske finder ud af hvad jeg skal undervise i næste skoleår. Fagfordelingen er altid en interessant tid, - dog mere spændende i år end ellers. Men som en klog mand sagde; så er det jo vigtigt for lærerne at huske at de faktisk "bare" skal være glade for de stadig har et fast job, for der er godt nok mange som står uden job næste år....!

Nu er klokken alt alt for mange, men da der ikke er andre hjemme end mig, så kan jeg jo bare sove længe i morgen ... hurra!

fredag den 22. april 2011

Luksus.....

I dag har jeg vinket farvel til mine børn og Christian, de skulle op og besøge farmor og farfar i Skive, mens jeg selvvalgt blev hjemme for at lave eksamens opgivelser og eksamens spørgsmål til 9. klasse engelsk.


Jeg er næsten færdig med eksamens opgivelserne, og spørgsmålene er også på vej... desuden er der blevet bagt, hæklet, vasket tøj og været til middag hos gode venner.



I morgen står den på eksamens spørgsmål og så SKAL symaskine findes frem..... MEN først skal jeg sove til JEG vågner ;)

onsdag den 20. april 2011

En lille fantastisk APP

Hvis man som mig følger med i mange skønne blogs så er byline en uundværlig APP. Her kan man let og overskueligt følge med i alle de blogs man har
på sin blogliste ved hjælp af sin gmail.
Den er guld værd.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Cupcakes cupcakes og flere cupcakes

I dag skulle vi have haft besøg af Kristina og hendes skønne børn. Så vi har haft gang i ovnen... I dag var det "Death by chocolate" med smørcreme enten med chokolade eller vanilie. Opskriften kan findes her.








Desværre blev Kris syg - øv øv øv - så vi måtte udskyde til en anden dag i påsken.
Kagerne skulle jo ikke gå til spilde, så der var nogle børn og voksne som fik nogle i både "Delfinen" og i Børnehuset Juelsgade.
Nu glæder vi os til at Christian også har ferie fra i morgen.

Lidt kreativt er det også blevet til...

En lille mobiltaske til en veninde, denne gang med garn fra Søsterne Grene... Billige billig garn i smukke farver.




Og så har jeg lavet en "Pelerine med hætte i perlestrik" færdig, opskriften er fra denne bog, og jeg var i kælderen og fandt noget garn jeg var heldig at finde meget meget billigt for længe siden. Det er fra Geilsk og desværre udgået.




- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 18. april 2011

Lidt træt.... Nej meget træt ;)

I dag har vi haft besøg, - Calle, Naja og jeg holder fri, Christian arbejder. I dag har fik vi besøg af bedstevennen Oskar Emil og hans mor + hendes søde kæreste. Men ud over dem hentede vi lige 2 søde ekstra børn i børnehaven og havde "fest" i haven med hotdogs, cupcakes og leg.




Alle drengene var glade og legede lidt på kryds og tværs, mens Naja prøvede at styre dem med hård hånd...

Men nu er klokken så blevet 22 og eval jeg træt. I morgen står den på lidt besøg fra nabopigen, mens onsdag kommer min skønne veninde og hendes fantastiske børn på besøg, og det glæder vi os alle til!



Kærligst Julie

torsdag den 14. april 2011

Nye navne til tvillingerne!

Jeg havde jo ellers gættet på at den lille prinsesse skulle have heddet Naja, da det betyder "Storebrors lillesøster" på Grønlandsk, - men Ivalo er bestemt også et smukt navn. Josephine og Vincent jaaaah hvorfor ikke ;) 

Jeg har i dag været til frokosthygge med 2 gode veninder, altid dejligt men alt for sjældent. Når jeg nu alligevel var nede i byen uden børn, ja så gik jeg lige på i Søstrene Grene, og sikke nogle lækre ting jeg gik hjem med, jeg nappede blandt andet noget bomulds garn til ingen penge!

og igen tur i byen uden at stikke hovedet ind hos Tanterne, - og hurra jeg brugte kun 100 kr ;) 

Nu er nedtællingen for alvor gået i gang til Påskeferien, og jeg glæder mig helt vildt.  


Kærligst Julie

lørdag den 9. april 2011

Poncho, måske også til mig...!

Karen Klarbæk skrev om en Poncho hun havde fundet på en anden blog, og selvom jeg egentligt ikke lige tænkte jeg skulle i gang med det samme, så fik jeg alligevel lyst til at kaste mig over den...! 
Jeg gik i kælderen og fandt noget garn, havde dog kun noget som er meget tyndere, så jeg har måtte lave noget om på opskriften, og jeg er stadig i tvivl om hvordan den mon bliver.
Jeg har valgt at strikke den i det lækreste bomuldsgarn  "lima" fra strik.dk som jeg købte på kreamessen i Middelfart, - desværre havde jeg kun købt i 2 farver, så jeg bruger også noget 3 trådet bomuld/uld fra Geilsk. Det kan være jeg bliver nød til at bestille noget mere Lima garn, og så starte om igen.

Billeder kommer i morgen, men det går fremad!

Men nu er det godnat herfra. Sov godt.

Kærligst Julie

Glad glad glad i det smukke vejr.

Så kan man da kun være glad når man kan kaste sten i vandet i flere timer!




- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 7. april 2011

Lidt til mig selv

Jeg har egentligt holdt en strikke pause, jeg har haft mest lyst til at hækle, men nu fik jeg alligevel lavet en hurtig trøje til mig selv. Det er en vendetrøje som kan findes en opskrift på siden her. Denne er lavet af noget Drops "Andes" som er 65 % Wool og 35% Alpaca, som jeg var heldig at finde på udsalg hos Tanterne. Jeg har strikket den på pinde 12 og har bare slået masker op til jeg synes den havde den rette længde.
Jeg sluttede med først at hækle en hals fordi den var meget løs, men endte med at strikke en høj hals og syede nogle pynte knapper - igen fra tanterne!

Jeg tror den bliver god til blandt andet frikvartersvagterne i løbet af foråret!







- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 6. april 2011

Og der var en, to osv....

Jeg fik lyst til at hækle en pung til mine nøgler og pludselig havde jeg lavet 2 og så også lige en til mine hæklenåle...
Jeg er især meget glad for knapperne som man kan købe hos tanterne - Tante Grøn.
















- posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 4. april 2011

Påske pynt!

For et par uger siden kom en af mine kollegaer med noget påskepynt hendes svigermor havde hæklet... Og sikke et arbejde, detaljer og en pris... 15 kr pr hus var da bare rørende! Så jeg købte 6 huse, - Naja mener dog det er hendes Barbapapa familie som bor i husene ;)

Jeg kender ikke til nogle opskrift, men her er de. Og jeg synes de er så fine!










søndag den 3. april 2011

Søndag morgen alt for tidligt!

Ja det er jo ikke fordi det egentligt er tidligt, når man tænker på at vi har en på 4 og en 2 år! Men når nu vi har været til 40 års fødselsdag og har drukket mange drinks ;) samt kommet i seng efter kl 03 - så synes jeg godt nok kl 7.30 er meget tidligt!

I denne uge har jeg haft travlt! Christians svigerinde Annemarie bliver 40 år i dag, og hun har siden sit surprise bryllup for snart 12 år siden, ønsket sig en bryllupskage... Så det skulle hun have nu! Peder og jeg har derfor været i gang siden onsdag!






Det blev til marcipankage bunde (opskriften er fra sarahkager.dk ) med mørk chokolade, hvid chokolade og et lag med fersken/ passionsfrugt fromage
Udenpå kom der fondant.





Desværre fik jeg ikke lige taget et billede af den samlet, men fødselsdagsbarnet blev meget glad.

I dag står den på INGENTING! Vi skal bare hygge, gå lidt ud i haven, spille lidt Wii og forhåbenligt sove en god middagslur :)

God søndag til alle.

- Posted using BlogPress from my iPhone