Jeg er en af "Strømpefeen" Ingeborgs døtre, måske du har set min mor gå rundt i verden, mens hun strikker sine strømper (- ja - hun går på gaden og strikker), altid smilende og med tid til at snakke med eventuelle interesserede.
Jeg gør det (i perioder) selv i at filte, sy, hækle, bage kager og selvfølgelig også at strikke, - dog ikke strømper og ikke på gader og stræder ;)
Her vil der komme lidt om livets gang i mit og min families liv.



all rights reserved (c)

tirsdag den 28. december 2010

Status for 2010.

2010 har været det første år i mange år, hvor der ikke er sket skelsættende begivenheder. For vi har ellers haft meget travlt. Siden september 2005 har jeg mødt Christian, - flyttet til en anden by i en anden landsdel, blevet friet til, - blevet gravid, - blevet gift, - født Calle, skiftet arbejdsplads, - blevet gravid, - født Naja, og købt hus.
Så der er sket meget på 5 år. Nu tager vi den med ro, ungerne bliver større og større og vi kan glæde os over at de er meget glade for hinanden. Calle finder sig i af Naja kommanderer med ham, og hun finder sig i at han ofte bestemmer og finder på. Desuden er de begge meget glade for alle deres fætre og kusiner, dog har drengene i Nivå en meget stor stjerne ved dem begge. Der bliver meget ofte ringet til dem på Skype, hvor de (drengene i Nivå) giver et nummer med sang og guitar :)

2010 er også blevet året hvor kaffeklubben har mødtes så ofte som det kan lade sig gøre, og disse "møder" betyder utroligt meget for mig, - de giver mig energi, glæde og godt humør, og en stor lyst til at gøre noget for andre mennesker. Det er en fornøjelse at være sammen med kvinder som man i den grad kan grine, græde og snakke med.

jeg er så heldig at have mange veninder, både dem som bor tæt (hvilket kan betyder hyggelige frokoster tirsdage hvor jeg har tidligt fri) og dem som bor langt væk, og jeg derfor desværre ser alt for sjældent. Jeg håber jeg får mulighed for at pleje alle mine veninder i det nye år. 

og så får jeg strikket, - og det nyder jeg meget. Her er et lille udkast af et par julegaver. 



Rigtigt godt nytår til jer alle.

søndag den 19. december 2010

Jeg når slet ikke alt hvad jeg synes jeg skal.

Uha tiden flyver af sted. - og jeg synes slet slet ikke jeg når alt hvad jeg gerne vil.
 Men nu er julefrokosten på arbejdet overstået, og vi (i fest udvalget) mangler bare at få ryddet op i morgen... det er rigtigt fint at den tjans er overstået.

Jeg har fået strikket nogle julegaver, - en så fed at jeg blev nød til at tage den i brug selv.... (hov), så nu har jeg travlt med at nå at strikke en ny!

Forleden kom jeg til at bestille noget mere garn... for jeg har jo næsten intet... (jeg undskylder Ingeborg for at jeg nogensinde har sagt at du havde for meget garn!) og sikke dog en skøn oplevelse at få den kasse ind ad døren!


I det lille hus på Mosegårdsvej nyder vi at Naja taler hele tiden.... men nogle gange kan man godt blive lidt træt i hovedet af hendes nyeste sætning....! "Neeeeej, Naja gider IKKE!" - og det blive så sagt ved hver en mulighed hun har. Jeg hørte den blandt andet mange gange i går aftes da hun skulle puttet! "Neeeej Moar, - Naja gider IKKE nu!" Hun er også meget optaget af at ringe på Skype til blandt andet Morfar og de skøre fætre i Nivå.
Jeg bliver gang på gang overrasket over hvor hurtigt udviklingen går, og vi prøve at tage så meget video som muligt af hende.

Calle er bare sød, han griner med Naja og nyder at lege med hende. Han bygger flyvemaskiner til hende i Lego, og han smiler bare sødt når hun ødelægger den igen med det samme.
Men mest af alt bruger han tid på at se Nørd på nettet, - det betyder at der er kommet nogle nye udtryk ind i vores liv, - "Moar, vidste du godt at Rapsolie ikke kan brænde når det er koldt!" "Moar i morgen skal vi lave en stor katapult ude i haven, og så skal vi skyde med chokoladeknapper!"



I onsdags havde vi besøg af Julius, - den omrejsende nisse fra børnehaven... Calle brugte mest tid på at Julius skulle spille på Iphone og se Nørd (det hedder altså IKKE Store Nørd!). Det var kun lidt stressende at have ham på besøg.

Nu vil jeg se om ikke der kan blive tid til at komme ned på Flakhaven og opleve julemarkedet.

tirsdag den 7. december 2010

Nu også på Iphonen...

Lidt sejt at man også kan blogge fra sin telefon...
jeg ved nu ikke om jeg kommer til at bruge det så meget. men hvem ved ;)



Mobile Blogging from here.

lørdag den 4. december 2010

På weekend tur hos Morfar.

I går skulle året sidste omsorgs dag bruges bedst muligt, så kl 12. Kørte Naja, Calle og jeg afsted mod storbyen. Vi havde Maria med og det blev en god tur, dog tog det noget længere end normalt, - mange mennesker kører MEGET langsomt når der falder bare lidt sne.... Men frem kom vi og det var dejligt med en aften med næsten alle af de skøre fætre og kusiner til Calle og Naja. Det er helt fantastisk at se alle de "små" sammen, de hygger sig virkelig sammen. Naja tager bare kegler og "Mårfar" er helt solgt efter hun nu også er blevet så god til at sige navne.


I dag står den på lidt slyngehygge hos en gammel barndomsveninde, mens Calle skal kælke og bage med onkel Christian og tante Mette :)


Sidst men ikke mindst var jeg så heldig at jeg nåede at få en pakke ind af døren inden vi tog afsted....  en super fed kasket fra Kat http://kattekluns.blogspot.com/2010/11/nd-lrer-kold-kvinde.html

Så kan det da kun blive en god weekend. ;)